Under de senaste åren har vi, och hela vårt team, jobbat hårt för att utveckla våra bolag och vår plattform. Vårt långsiktiga arbete börjar ge resultat, vilket inte bara syns när du kikar på omsättningssiffrorna utan också under huven; system, processer, rutiner och inte minst vårt grymma team. Vår plattform utvecklas och blir mer kompetent, intelligent och effektiv varje dag. Mycket tack vare hela teamets fokus på kontinuerliga förbättringar.

I takt med att vi växer dyker det upp nya saker som jag och Adam behöver lägga vår tid på. En konsekvens av det blir att arbetet med digital marknadsföring inte får tillräckligt med tid och kärlek. Särskilt inte som att vår ambition är att vara best in class.

Digital marknadsföring, eller performance marketing, är inte bara något vi tycker är kul att jobba med. Det är också en av våra stora framgångsfaktorer och något vi är duktiga på.  Redan under H1 2020 började vi titta på att rekrytera en person till den här rollen. Tiden har dock sprungit förbi och vi har jobbat med temporära lösningar under det gångna året. Nu vill vi hitta en permanent lösning, en person som vill joina vårt team för att tänka leadsgenerering, performance och konvertering på heltid.

Rätt person i det här sammanhanget bör ha minst 2-3 års erfarenhet av att jobba med digital marknadsföring. Vi tror att du vill komma in i en mindre organisation där ansvaret är större, beslutsvägarna kortare och tempot snabbare.

Vi har alltid försökt att vara innovativa i vårt sätt att jobba med digital marknadsföring på. Oavsett om det handlar om hur vi mappar ut kundresan eller hur vi, tillsammans med våra partners, tar fram nya tekniska integrationer som ökar performance och minskar friktionen i kundresan. Att vara innovativa och best in class är något vi fortsatt kommer att fokusera på. Det innebär att du behöver ha en viss teknisk höjd på dina skills inom digital marknadsföring.

För att kunna ta vårt arbete med digital marknadsföring till nästa nivå, hålla rätt tempo och fortsätta innovera behöver ha in en person på 100% till vårt team. Inga konsulter eller deltidare.

Tycker du att ovanstående låter intressant? Ansök här.

Tjänsten tillsätts löpande.

/Dan